Nog slechts elf dagen en dan gaat de bioscoopfilm The Hard Way to Win 3 in première in Pathé in Eindhoven (10 december). Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Nancy van de Ven, Wilvo Yamaha MXGP en Rockstar Energy Husqvarna vervullen een hoofdrol in deze film vol met beelden van achter de schermen.

In de vorige twee edities zorgde de aankomst van Jeffrey Herlings en Etienne Bax voor momenten om nooit meer te vergeten. Kees de Omroeper zweepte het in grote getale aanwezige publiek buiten op zodat de sfeer er gelijk goed in zat. Dit jaar zullen we hier een stap verder mee gaan zodat iedereen vol enthousiasme de bioscoop in kan gaan.

Wil je naar deze film wacht dan niet te lang meer want de plaatsen worden schaarser. Bestel nu direct tickets op: https://www.pathe.nl/film/24335/the-hard-way-to-win-3