Met nog acht dagen tot aan de première van de bioscoopfilm The Hard Way to Win 3 in Pathe, Eindhoven (10 december) is het aftellen nu echt begonnen.

De zalen beginnen vol te raken en daardoor is besloten om een extra zaal beschikbaar te stellen voor de vroege voorstelling, welke zal beginnen om 19:00 uur.

Tijdens deze voorstelling zal ook de NOS aanwezig zijn om een item te maken voor het journaal. Daarnaast zal er na de voorstelling een handtekeningsessie zijn met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Nancy van de Ven, Thomas Kjer Olsen en mogelijk Arnaud Tonus!

Op dit moment komen er al meer dan 1000 mensen naar de documentaire waarin te zien is hoe Jeffrey Herlings wereldkampioen MXGP werd, hoe hard Glenn Coldenhoff vocht voor een Grand Prix podium en uiteindelijk zijn beste race uit zijn carriere reed bij de MX of Nations in Amerika, Nancy van de Ven kwam na een zware beenbreuk ijzersterk terug in het wereldkampioenschap dames maar miste uiteindelijk net de titel, en uiteraard krijgt u een mooi beeld hoe de professionele teams van Wilvo Yamaha MXGP en Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing werken en wat er voor nodig is om in het weekend goed voorbereid aan de start te kunnen staan.

Mis het niet en bestel vanavond nog je kaarten op https://www.pathe.nl/film/24335/the-hard-way-to-win-3. Vol is vol!