THE HARD WAY TO WIN 3

Rockstar Energy Husqvarna - Wilvo Yamaha MXGP

Jeffrey Herlings - Glenn Coldenhoff - Nancy van de Ven

Featuring:

The hard way to win 3

The Hard Way to Win 3 laat zien wat er voor nodig is om op het hoogste niveau in het wereldkampioenschap motorcross mee te draaien.

Topprestaties neerzetten in het wereldkampioenschap motorcross is slechts voor enkele weggelegd. Ontelbare uren op de motor en in de gym zijn er voor nodig om mee te kunnen draaien aan de top. 20 wedstrijden over de hele wereld maakt het kampioenschap zwaar en slopend. Alle puzzelstukjes moeten kloppen om overeind te blijven in het hoogst aangeschreven kampioenschap ter wereld.

Jeffrey Herlings trainde harder dan ooit om zijn jeugddroom waarheid te laten worden, de wereldtitel in de MXGP klasse. Iedere training werd maximaal gedaan en het hele jaar werd er nauwlettend op zijn voeding gelet om de beste Jeffrey Herlings te kunnen zien die er maar kan zijn.

De precisie van Glenn Coldenhoff bracht hem aan de top van de motorcross. Met strakke trainingsschema’s, een gestructureerd leven en een goed geolied team achter zich ging Coldenhoff de strijd aan met de top uit de MXGP klasse. In vele Grand Prix’s was het voor Coldenhoff een strijd van jewelste om kans te maken om aan het einde van de dag op het felbegeerde podium plaats te mogen nemen.

Om week in week uit het maximale uit jezelf te halen, is er een team van mensen nodig dat ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Rockstar Energy Husqvarna en het Wilvo Yamaha MXGP team zijn twee van die topteams die op het hoogste niveau van de motorcross acteren. Niets wordt aan het toeval overgelaten om die paar tienden van een seconde harder te kunnen gaan. Op dit niveau zijn het de details die het verschil maken of je aan het einde van de dag wel of niet het gewenste resultaat behaalt.

Nancy van de Ven is de snelste dame die Nederland heeft. Voor haar was het de vraag of ze de start van het seizoen zou halen. Een zware open beenbreuk gooide haar voorbereiding helemaal in de war maar ze kwam terug, en hoe. Met een ijzeren wilskracht en maar 1 doel voor ogen vocht ze zich terug in de strijd om de wereldtitel. Voor Nancy was het dit jaar met recht ‘’The Hard Way to Win’’.

20.00