THE HARD WAY TO WIN 3

Rockstar Energy Husqvarna - Wilvo Yamaha MXGP

Jeffrey Herlings - Glenn Coldenhoff - Nancy van de Ven

Featuring:

THE HARD WAY TO WIN 2

The Story of a World Champion Sidecarcross

Etienne Bax

THE HARD WAY TO WIN

THE STORY OF A MULTIPLE WORLD CHAMPION MOTOCROSS

Jeffrey Herlings

Pre order DVD One Goal (Nancy en Rinus van de Ven)

Op vrijdagavond 1 maart gaat de film ”One Goal” over Nancy en Rinus van de Ven in premiere in Cinecity te Vlissingen. De kaartverkoop is een groot succes geworden waardoor er geen kaarten voor de bioscoopfilm meer zijn te verkrijgen. Voor de mensen die  er niet in zijn geslaagd om een kaartje te bemachtigen maar de film wel graag willen zien, hebben we besloten om een beperkte oplage aan DVD’s te laten drukken. Deze zijn nu als pre order te bestellen en zullen gelijk na de premiere verstuurt worden.

Maak hieronder uw bestelling.

20.00

De documentaire One Goal gaat over Nancy en Rinus van de Ven uit Vlissingen en hun gevecht om een wereldtitel te pakken. Rinus is een groot talent in de motorcross en zat al op jonge leeftijd in de top van de sport. Zijn kwaliteiten waren dusdanig groot dat hij heel dichtbij de wereldtitel kwam in de 125 jeugd. Een ernstig ongeval zorgde er echter voor dat hij de absolute wereldtop niet haalde maar wel behoorde hij jarenlang tot de Nederlandse top. Toen hij het iets rustiger aan begon te doen zorgde een zware valpartij ervoor dat hij zijn rug op acht plaatsen brak en door het oog van de naald kroop. Wel betekende dit het einde van zijn carriere.

Op het moment dat Rinus moest stoppen pakte Nancy het bijltje over en begon aan een zeer succesvolle carriere. Als meisje stond ze haar mannetje tussen de jongens. Toen ze oud genoeg was om deel te nemen aan het wereldkampioenschap dames deed ze gelijk goed mee in de top vijf en begon na twee jaar mee te strijden voor de podiumplaatsen. Niet veel later kwam de stap naar de wereldtitel. In haar weg, die absoluut niet vlekkeloos verliep, kwam ze er drie keer heel dichtbij. Onervarenheid, diskwalificatie en een zware blessure zorgden ervoor dat ze haar Jeugddroom nog niet in vervulling heeft zien gaan maar het doel van de familie blijft hetzelfde voor de toekomst: wereldkampioen worden!